Landsturneringen runde 1-6

Landsturneringen spilles i Oppsal Arena 4.-11. juli og Sevland stiller med åtte deltakere. I skrivende stund har man spilt 6 av de 9 rundene.

Mesterklassen fikk Ivar Areklett en tung start med to tap, men har kommet seg og plukket en del poeng siden det. Med to poeng er han på 45. plass av 50 deltakere.

Senior A stiller Karsten Ovesen og Per Ferkingstad. Karsten er tilbake for fullt etter en pause, og står med 3 poeng midt på tabellen etter å ha slått en del sterkere spillere. Per vant Senior B i fjor og i den atskillig tøffere A-klassen står han med 1,5 poeng.

Klasse 1 har Johannes Melkevik tatt ledelsen med 5 poeng på kvalitet foran Juan Carlos Rueda Kjeldsen fra Strømmen. De skal møtes til toppoppgjør i morgen.

Klasse 4 er både Knut Bævre og Atle Smelvær blant gruppens lavest ratede, men begge har gjort det ganske så bra og står henholdsvis med 3 og 2,5 poeng.

Klasse 5 står Krister Smelvær med 4,5 poeng og kjemper like bak teten. Per Tore Pedersen fikk en tung start men har kjempet seg inn igjen og står med 3 poeng og midt på tabellen.

 

Posted in Uncategorized.