Håvard Myge vant høstturneringen!

Høstturneringen i Sevland ble avsluttet 25. november og fikk den noe overraskende vinneren ble Håvard Myge. Myge med 1254 i rating var slettes ikke blant de høyest ratede i turneringen, men han slo både Sigvat Stensholt og Egil Melkevik samt at han spilte remis mot forhåndsfavoritten Johannes Melkevik.

Johannes spilte også en sterk turnering, det eneste partiet han ikke vant var nettopp remisen mot Håvard, men da han ikke kunne stille i de tre siste rundene måtte han nøye seg med halvpoengswalkovere der, noe som er et handicap når man kjemper om topplassering. Likevel ble det en solid andreplass.

Tredjeplassen gikk til Per Tore Pedersen, en av Sevlands ungdommer som har hatt en meget sterk fremgang i løpet av 2015. Per Tore tapte riktignok førsterunden mot Håvard, men etter det spilte han remiser mot mye høyere ratet motstand som både Per Ferkingstad og Karsten Ovesen, og vant alle partiene som han spilte mot jevnbyrdig motstand.

Neste klubbturnering spilles i løpet av våren 2016, sannsynligvis med noenlunde samme opplegg som Høstturneringen.

Endelige resultatlister for Høstturneringen

Posted in Uncategorized.