Romjulsturnering 27. desember

Årets siste turnering på Haugalandet er den etterhvert tradisjonsrike Romjulsturneringen som spilles på Wee Gruppens lokaler i Frakkagjerd (addresse:  Frakkagjerdvegen 127, 5563 Førresfjorden).

Turneringen spilles med tidshandicap, som betyr at forskjeller i spillestyrke utjevnes ved at den sterkeste spilleren får mindre betenkningstid enn motstanderen, kanskje så lite som 1 minutt, mens motstanderen får 29 minutter. Dette gjør at hvert eneste parti blir mye mer spennende, og at hvem som helst har sjansen til å vinne.

Romjulsturneringen er åpen for alle som vil være med! Det er ikke noe krav om medlemskap i klubb eller forbund.

Hele turneringen spilles med en uhøytidelig ramme som seg hør og bør for juletiden. Startavgiften er på 100 kroner. Det blir premiering med sjokolade til alle som er med! Det er fullt mulig å melde seg på online, og man kan også melde seg på ved oppmøte.

Posted in Uncategorized.