Sevland vant Vestlandsserien avd sør!

For andre år på rad vant Sevland 1. divisjon i Vestlandsserien avdeling sør (Rogaland). Førstelaget vant fire av de fem lagkampene, og spilte uavgjort mot ungdommene på Stavanger 2. Sevland 1 gikk foran på individuelle poeng. Seieren kvalifiserer Sevland til en kvalifiseringskamp mot vinneren av Vestlandsserien avdeling nord (Hordaland) om en plass til eliteseriekvaliken. Etter alt å dømme blir dette mot Bergenslaget SK96 som stort sett består av veteranspillere.

På laget spilte IM Rasmus Skytte, Halvard Hagesæther, Ivar Areklett, Johannes Melkevik og Ole Jonny Kloster. Særlig Rasmus og Halvard imponerte ved å vinne alle sine fem partier.


 

Sevlands andrelag spilte også i førstedivisjon. Etter en dårlig innledning med 0-5 tap både mot Sevland 1 og Sandnes 1 ble det lagseiere 3-2 mot Sandnes 2 og 4-1 mot Stavanger 1. Med dette sikret andrelaget fjerdeplassen tross tapet mot Stavanger 2 i siste runde og unngikk dermed nedrykk selv om det bare er av akademisk interesse. Med tre klubber representert i avdeling sør skal hver klubb ha to lag i førstedivisjon uansett.

Andrelaget bestod av Sigvat Stensholt, Egil Melkevik, Ole Andre Seglem, Per Tore Pedersen og Krister Smelvær.


 

Sevlands tredjelag var med i andredivisjon mot ni andre lag. Laget startet sterkt med en 3½-½ seier men gikk så på knepne tap på de neste tre rundene før en 3-1 seier i siste runde. Laget endte dermed på en syvendeplass selv om spillerne plukket brukbart med individuelle poeng. Forhåndsfavorittene på Stavanger 3 vant andredivisjon.

På laget spilte Atle Smelvær, Jøran Kvilhaugsvik, Knut Bævre, Hallvard Haug Flatebø og Geir Ove Nilsen.

Posted in Uncategorized.