Sondre Merkesvik vant Haugesund Grand Prix

Haugesund Grand Prix samlet til sammen 59 deltakere fordelt over tre grupper.

I A-gruppen var det lenge veldig jevnt med hele fem spillere på 3 poeng i ledelsen. Men kun Sondre Merkesvik fra (Bergens) vant siste runde og vant dermed turneringen med 4 poeng. De to andre pengepremiene gikk til Marte Kyrkjebø (Stavanger) og Jonas H. Rasmussen (Bergens).

I B-gruppen gikk Alisha Shehzad (Sandnes) til topps med 4 poeng, likt med Krister Smelvær (Sevland). Simen Sørensen (Sevland) hadde best kvalitet av en trio med 3,5 poeng og tok tredjeplassen.

I C-gruppen ble det lokalseier til Sander Fuglestein med som vant alle sine fire partier etter å ha stått over første runde. Jonas Bringsvor Nilsen (Søråshøgda) tok andreplassen mens Hans Vigleik Jakobsen ble nummer tre, begge med 3,5 poeng.

Posted in Uncategorized.