Romjulsturneringen 2016 spilles 27. desember

Romjulsturneringen på Haugalandet har etterhvert blitt en tradisjonell turnering på Haugalandet.

Turneringen er åpen for alle interesserte. Det er intet krav om medlemskap i klubb. Tidshandicap innebærer at den antatt sterkeste spilleren må spille med betydelig mindre tid enn motstanderen. Dette bidrar til å utjevne forskjeller i spillestyrke og gjør partiene mye mer spennende. Med sånne betingelser blir turneringen selvsagt ikke ratet, men det er en fin anledning for alle som vil prøve seg på litt sjakk.

Siden romjulen 2016 ikke går over noen helger har vi denne gangen plassert den på kveldstid 27. desember. Spillelokale blir Skåredalen skole sørøst i Haugesund. Som før er det sjokoladepremier til alle, enten man gjør det godt eller dårlig.

Invitasjonen ligger på nettet. Det er fullt mulig å melde seg på der, eller ved spillelokalet frem til 15:30.

Posted in Uncategorized.