Sevlands medlemmer i sommerens turneringer

Flere av Sevlands medlemmer har i aksjon på turneringer i sommer.

Landsturneringen ble spilt i Stavanger 1.-8. juli. Fire av deltakerne var fra Sevland

Xtracon Cup ble spilt i Helsingør 22.-30. juli. Denne 10-rundersturneringen er den suverent mest populære utenlandsturneringen for nordmenn. Sander Fuglestein (1626) spilte åtte runder og scorte 2,5 poeng.

Arber Schachfestival ble spilt 29. juli-6. august i den bayerske feriebyen Bodenmais. Sigvat Stensholt (1794) tok 4,5 poeng i den åpne gruppen Arber Schachopen og ble med det nr. 50.

Summer Prague Open ble spilt 4.-11. august. Her stilte tre Sevlandsspillere opp i B-gruppen. Johannes Melkevik (1864) tok 6 poeng, Egil Melkevik (1690) tok 5,5 poeng mens Geir Olsen (1451) tok 4,5 poeng etter en tung start men sterk sluttspurt. En annen lokal spiller, unge Julian Lothe Ringen (1408) hadde kanskje sin beste turnering så langt med 5 poeng, hvorav tre av seirene var mot betydelig høyere ratet motstand.

Posted in Uncategorized.