NM for klubblag

Haugesund 12-14 juni 2015

Lag NM 2015

Sevland sjakklubb har gleden av å ønske alle lag i Norge velkommen til NM for klubblag 2015! Turneringen spilles i Maritim Hall på Scandic Maritim Hotel* nede ved kaien. Dette er Haugesunds storstue som benyttes blant annet til utdeling av Amanda-prisen.

maritimhotel
* Scandic Maritim Hotel var tidligere Rica Maritim Hotel. Merk at dette er et annet hotell enn Scandic Haugesund.

Spilleprogram

Betenkningstid: 90 minutter på 40 trekk, deretter 30 minutter på resten av partiet.

Registrering Fredag 12. juni kl. 18:15 (meld fra om man kommer senere enn dette!)
1. runde Fredag 12. juni kl. 19:00
2. runde Lørdag 13. juni kl. 9:00
3. runde Lørdag 13. juni kl. 13:30
4. runde Lørdag 13. juni kl. 18:00
5. runde Søndag 14. juni kl. 8:15
6. runde Søndag 14. juni kl. 12:30

Startkontigent

1000,- for første lag. 900,- for hvert lag utover dette.

Betales til kontonummer 3361.63.29745 innen 10. juni.

Administrativt

Turneringen spilles som en lag-Monrad med seks runder. Lagene består av fire spillere, og det er lov å ha med inntil fire reserver (totalt åtte spillere). Lagene rangeres først etter lagpoeng poeng, deretter individuelle poeng, deretter innbyrdes oppgjør, deretter monradkvalitet på de fem beste motstanderne, deretter monradkvalitet på alle motstanderne.

Lagoppstillingen for hver runde må innleveres sekretariatet minst 15 minutter før hver runde. Ellers må man spille med de fire første på laget.
Hoveddommer er IA Tom Eriksen. Assistentdommere er Roar Nærheim, Sigvat Stensholt, Terje Ringen og Geir Ove Nilsen.

Premiering

Første-, andre-, og tredjeplass vinner alle lagpokal samt individuelle pokaler til hver av spillerne på laget. Norgesmesteren er kvalifisert til Europamesterskapet for lag.

Lagpokaler og bokpremier deles ut til beste kadettlag, beste lilleputtlag, beste U1750 lag, beste U1500 lag og U1250 lag.
For å være med i kampen om alderspremiene må samtlige spillere være under aldersgrensen. Det vil si, for kadettpremien må alle spillerne være født i 1999 eller senere, mens lilleputtpremien er forbeholdt lag der alle spillerne er født i 2002 og senere.

For å være kvalifisert til ratingpremiene må gjennomsnittsratingen på de fire høyest ratede spillerne være under ratinggrensen. For spillere med FIDE-rating men uten NSF-rating legges FIDE-ratingen til grunn. For helt uratede spillere legges en fiktiv rating på 1750, 1500 eller 1250 til grunn.

Individuelle pokaler deles ut til beste spiller på hver av bordene samt beste reserve. Spillere må spille minst fem partier for å være med i konkurransen om disse pokalene.

Overnatting og måltider

Sevland har forhandlet frem gunstige tilbud på spillehotellet Maritim Hotel med helpensjon.

Helpensjon i enkeltrom: 1295,- per person per døgn
Helpensjon i dobbeltrom: 975,- per person per døgn
Helpensjon i tremannsrom: 895,- per person per døgn
Helpensjon i firemannsrom: 795,- per person per døgn

Spillere som ankommer på torsdag og/eller reiser på mandag kan bestille tilknytningsdøgn: Kun,Rom/Frokost

Enkeltrom: 600,- per rom
Dobbelrom: 800,- per rom
Tremannsrom: 1050,- per rom
Firemannsrom: 1300,- per rom

Spillere som ikke boende-deltakere kan kjøpe dagpakke som inkluderer lunsj, kaffe/te og frukt eller kake for 350,- per dag.

Helpensjonsprisen inkluderer overnatting med frokost, kaffe og te under turneringen, kakepause eller fruktpause, dagens lunsj med dessert og te, dagens middag med kaffe og te (buffet).

Alle bestillinger skal til Stine Nordal som har ansvaret for innkvartering og mat. Hun nås på telefon mandag til fredag 08:00 til 16:00 på telefon 52 86 32 62, eller på e-post stine.nordal@hotelmaritim.no. Henvendelser utenom arbeidstid må sendes til oppgitt e-post adresse.

Transport

Maritim Hotel ligger sentralt i Haugesund. Man kan komme til Haugesund med bil, buss eller fly. Både SAS og Norwegian har flyruter fra Oslo til Haugesund, Widerøe har dessuten fly fra Bergen mandag til fredag.

For transport fra flyplassen har arrangøren ordnet med rabattert drosje. For å benytte seg av tilbudet ta kontakt med Ole Jonny Kloster (tlf.: 917 76 194, e-post: oj_klossmajor@hotmail.com) minst to dager før, helst en uke før.

Både Kystbussen og Bus4You har flere avganger daglig mellom Bergen og Stavanger. Haukeliekspressen går også over Haukelifjell til og fra Oslo og byene i Vestfold.

Påmelding

Påmelding til Sigvat Stensholt (tlf.: 993 62 811, e-post: sigvat.stensholt@polytec.no). Frist for lagpåmelding er 5. juni, navnet på spillerne må sendes innen 10. juni. Om det er plass godtas påmeldinger etter disse fristene, men da mot et tillegg på 200,- per lag.

For henvendelser eller spørsmål, ta kontakt med Ole Jonny Kloster eller Sigvat Stensholt.

Ønsker alle hjertelig velkommen til en fin helg i Haugesund!

3 Comments

  1. Pingback: Aktuelle turneringer og samlinger | Sjakk i Ålesund

  2. Pingback: Vil du spille for OSS i NM for klubblag? | Oslo Schakselskap

  3. Pingback: NM for klubblag; noe for deg/dere? | tvilsomt trekk

Legg igjen en kommentar innlogget for å kunne kommentere.