Om klubben

Sevland sjakklubb holder til på Karmøy kulturhus i Åkrehamn. Av sjakklubber som er medlemmer i Norges Sjakkforbund er Sevland per 2015 den eneste i nordre Rogaland. De fleste av våre rundt 60 medlemmer er fra kommunene Karmøy og Haugesund.

Vi har faste spillekvelder på loftsetasjen på kulturhuset onsdager gjennom det aller meste av skoleåret. Fra 17:00 til 18:00 er det sjakktrening hovedsaklig for de yngste (grunnskolen), fra 18:00 og til ca. kl 21:30 er det mest de voksne og de mer erfarne ungdommene og barna som spiller.

Ellers er Sevland sjakklubb med på å arrangere lokale turneringer på Karmøy og omegn, hovedsaklig i helgene.

Medlemskap i klubben er åpent for alle. Klubbkontingenten er 650,- for voksne spillere, 500,- for juniorer født 1997-2000, og 400,- for spillere født 2001 og senere. Medlemskap gir medlemskap i Norges Sjakkforbund og rett på å spille ratede turneringer. For spillere under 26 får man også medlemskap i USF, noe som gir rett til å spille BGP turneringer. NSF og USF er separate forbund, og det er mulig å kun være medlem i ett av forbundene, men for de fleste i den aktuelle alderen er muligheten til å spille voksenturneringer god nok grunn til å være medlem begge steder. Hvis man likevel kun vil være medlem i USF koster dette 150,-/år.

Kontonummeret til Sevland sjakklubb er 3361.63.29745.

Man kan gjerne besøke klubben selv om man ikke er medlem. De fleste kveldene etter 18:00 går med til avvikling av de halvårlige klubbturneringene, men vi har en del onsdager der vi planlegger enkeltstående, uhøytidelige turneringer.

Kontakt klubbleder, Sigvat Stensholt (sigvat.stensholt@skole.rogfk.no), om man ønsker mer informasjon.